BALIKESİR / GÖNEN - Eczacı İzzet Akçiçek İlkokulu

ECZACI İZZET AKÇİÇEK İLKOKULU ’nda Küçük KALPLERDEN BÜYÜK ÖZVERİ…

Okulumuz Anasınıfı SABAHÇI Grubu Öğrencilerimiz Öğretmenleri Nermin GEDİK ve velileri gözetiminde GAZZE’ de yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarına bir nebze yardımcı olabilmek ve onların acılarını paylaşmak amacıyla Okulumuzda Yardım Kampanyası başlattılar. İlk olarak kendileri tasarladıkları kumbaralarını öğretmenleriyle birlikte yaptılar. Daha sonra büyüklerini de bu desteğe ortak ederek Kumbaralarında Paralarını biriktirdiler. Daha sonra Kumbaralarını alarak Okul Müdürü İsmail SEZER’ e teslim ettiler. Okul Müdürü İsmail SEZER; ‘’Bu güzel davranışı sergileyen ve Gazze’de ki acılara ortak olan bu küçük yürekli ama o kadarda kalbi büyük, merhametli öğrencileri olduğu için gurur duyduğunu belirterek okulda tüm sınıfların katılacağı bir yardım kampanyası başlatacağını belirterek çok teşekkür etti.

22-12-202322-12-202322-12-202322-12-2023AA

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 16:42 - Görüntülenme: 117