BALIKESİR / GÖNEN - Eczacı İzzet Akçiçek İlkokulu

Eczacı İzzet Akçiçek İlkokulunda ‘’Hoş geldin RAMAZAN’’ etkinliği yapıldı.

Okulumuzda açılan Kuran Kursu’nda görevli öğretmenimiz  Kamuran ŞAHİN gözetiminde, öğrencilerimizin  hazırlamış olduğu ‘’Hoş geldin RAMAZAN’’ etkinliği çok beğenildi. Programda öğrencilerimiz,Ramazan ayının gelişinin sevincini hem de Filistin Gazze’de zor durumda olan Müslüman kardeşlerimizi acılarını dile getirerek mutluluk ve hüznü bir arada yaşattılar. Öğrencilerimiz Mübarek Ramazan ayı ile ilgili ilahiler ve şiirler okudular, Karagöz ve Hacivat oyununu ve Nasrettin Hoca oyunlarını sergileyerek bir nebze olsa da geçmişe yolculuk etmemize vesile oldular. Bunun yanında öğrencilerimiz Kudüs Şairi Mehmet Akif İNAN’ ın  Mescid-i Aksa şiirini okuyarak bizleri duygulandırdılar. Bu güzel etkinliğe katılarak bizleri ziyadesiyle mutlu eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İbrahim BOLSU’ ya Tırnova Mahallesi Muhtarımız Kemal ÜSTÜNOL’a Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Erdin ALTUNCU’ ya ve velilerimize çok teşekkür ederiz. Programın hazırlanmasında büyük emeği olan Kuran Kursu öğretmenimiz Kamuran ŞAHİN’e,okulumuz öğretmenlerine ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

11-03-202411-03-202411-03-202411-03-202411-03-2024

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 14:39 - Görüntülenme: 39