BALIKESİR / GÖNEN - Eczacı İzzet Akçiçek İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSDAL EGEMENLİK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.Bayram,saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Başladı.Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmayı öğrencimiz Yaptı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında İlçe Birincisi olan 4/C Sınıfından Öykü SARIK öğrencimiz ve‘’12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma ‘’Etkinlikleri Kapsamında İlçe genelinde düzenlenen Şiir yarışmalarda İlçe BİRİNCİSİ olan 2/C Sınıfından Yunus Emre EROL’ a  ödüllerini Sayın Kaymakamımız  Dr. Aslan YURT takdim ettiler. Yine Resim dalında İlçe İKİNCİSİ olan 2/D sınıfından Defne EKİNCİ’ ye ise ödülünü Belediye Başkanımız Sayın İbrahim PALAZ takdim ettiler. Öğrencilerimizi bu büyük başarılardan dolayı kutluyorum.

Mrt

Okulumuzda açılan Kuran Kursu’nda görevli öğretmenimiz  Kamuran ŞAHİN gözetiminde, öğrencilerimizin  hazırlamış olduğu ‘’Hoş geldin RAMAZAN’’ etkinliği çok beğenildi. Programda öğrencilerimiz,Ramazan ayının gelişinin sevincini hem de Filistin Gazze’de zor durumda olan Müslüman kardeşlerimizi acılarını dile getirerek mutluluk ve hüznü bir arada yaşattılar. Öğrencilerimiz Mübarek Ramazan ayı ile ilgili ilahiler ve şiirler okudular, Karagöz ve Hacivat oyununu ve Nasrettin Hoca oyunlarını sergileyerek bir nebze olsa da geçmişe yolculuk etmemize vesile oldular. Bunun yanında öğrencilerimiz Kudüs Şairi Mehmet Akif İNAN’ ın  Mescid-i Aksa şiirini okuyarak bizleri duygulandırdılar. Bu güzel etkinliğe katılarak bizleri ziyadesiyle mutlu eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İbrahim BOLSU’ ya Tırnova Mahallesi Muhtarımız Kemal ÜSTÜNOL’a Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Erdin ALTUNCU’ ya ve velilerimize çok teşekkür ederiz. Programın hazırlanmasında büyük emeği olan Kuran Kursu öğretmenimiz Kamuran ŞAHİN’e,okulumuz öğretmenlerine ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI DÜZENLENDİ.OKULUMUZDA 26 ŞUBAT-1 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI YAPILDI.TURNUVA HAKEMLİKLERİNİ ;N.HÜLYA AKTAY,ELİF FİLİZ ,AHSEN BAYRAM ve EMİN ÖNDER ÖĞRETMENLERİMİZN YAPTIĞI YARIŞMADA,5 DALDA BİRİNCİve İKİNCİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ BELİRLENDİ.TURNUVA SONUNDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇEDE YAPILACAK OLAN YARIŞMAYA KATILMAYA HAK KAZANDI.YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER ,YARIŞMAYI ORGANİZE EDEN ÖĞRETMENLERİMİZEDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ TÜM SINIFLARIMIZDA VE OKULUMUZ ÇAK AMAÇLI SALONUNDA KUTLANDI.

ECZACI İZZET AKÇİÇEK İLKOKULU ÖZEL EĞİTİM SINIFI KAHVALTI ETKİNLİĞİ

Eczacı İzzet Akçiçek İlkokulu Taşımalı Eğitim Şoförlerimizden Recep KAHVECİ Beyefendi okulumuz Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimize 18.12.2023 Çarşamba günü Gönen Yıldız Park Kafe’de sabah kahvaltısı verdi. Öğrencilerimiz güzel bir kahvaltının ardından Kafe’nin Oyun Parkında doyasıya eğlendiler. Etkinliğin amacı, öğrencilerimizin, kahvaltının önemini bilmelerini sağlamak, toplumsal uyum becerilerini geliştirmek ve sosyalleşmelerine katkıda bulunmaktı. Daha sonra öğrencilerimiz ve Özel Eğitim Öğretmenimiz kendilerine bu güzel günü yaşattığı için Recep KAHVECİ Beye teşekkür ettiler. Sağ ol Recep abi, sağ ol kaptanım…

Ara

9:05 te Saygı duruşunda bulunulup,İstiklâl Marşı söylendi.Günün anlam ve önemini 4/ C sınıfından Hiranur Ayvalık dile getirdi. 4-B sınıfı öğrencilerinin ‘ Atam sen rahat uyu’ ezgisini sundu ardından 4/C Sınıfı 10 Kasım Oratoryosunu sergiledi. 4/A Sınıfından Janset Gümüş resim gösterisini sergiledi. Anma programı 1/A ve Anasınıfı B şubesi Nasıl Söylerim Öldüğünü gösterisiyle sonlandı. Tören bitiminde, 4.sınıf velilerimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz  hayrına  organize ettiği Gödek hayrı düzenlendi.

MASA TENİSİ İLÇE YARIŞMALARINDA AKÇİÇEK FIRTINASI ESTİ

Kas

OKULUMUZ HALK OYUNLARI EKİBİMİZ CUMHURİYET BAYRAMI İLÇE KUTLAMALARINA KATILDI.HALK OYUNLARI ÖĞRETMENİMİZ DİLEK KÜÇÜKKÖSE GÖZETİMİNDE 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN OLUŞAN HALK OYUNLARI EKİBİMİZ 29 EKİM günü kutlanan CUMHURİYET BAYRAMI İLÇE TÖRENLERİNDE TÜM HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER.

Kas

OKULUMUZA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ALİ TATLI ZİYARET ETTİ.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Şbt

Gönen kaymakamımız sayın Faruk Bekarlar  okulumuzu ziyaret  etti.Ziyareti esnasında okulumuz öğrencilerine okul sütü dağıtımında bulundu.Öğrencilerle birlikte kitap okuma projemize destek verdi.

Ock

Okulumuzda yapılan kermese katkılarından dolayı Okul Aile Birliğimize ve tüm velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

OKULUMUZ  3/B VE 3/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ   YERLİ MALI HAFTASI KAPSAMINDA TEKSÜT´Ü ZİYARET ETTİ